toothbr2.wmf (6006 bytes)hollispg.JPG (107431 bytes)

undercon.gif (293 bytes)

sportsdentistry
Sports Dentistry
Search
Guards
Belleglass
Books
Rx
Seminars
Gallery
Employment
JeffBD
Kids
Slideshow
Cartoons
Photos
Nominations
Affiliates
Resume
Equipment
Policies
Directions
Mailbag
Pamphlets
Links
Add URL
Contact

Belleglass

Τι είναι Belleglass;
 
Belleglass είναι ένα εργαστήριο επεξεργασίας σύνθετο αποκατάστασης που μοιάζει πολύ με τη δομή των δοντιών. Αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό; Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του υλικού είναι έφερε σε υψηλή θερμοκρασία (περίπου 293 βαθμοί Φαρενάιτ) και πίεσης (περίπου 2 ατμόσφαιρες ή 28 psi του αζώτου), που επιτρέπει την ακρυλικό για να θεραπεύσει με λιγότερα λάθη. Όταν κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου το αποτέλεσμα κάνει για ένα πολύ πιο δύσκολο, πιο δυνατό και ανθεκτικό οδοντιατρική αποκατάσταση σε σύγκριση με ένα τυπικό προεδρία από την πλευρά της ψυχρής θεραπεία σύνθετα. Οι ασθενείς που πίνουν ζεστό καφέ ή τσάι και τρώνε παγωτό είναι επιρρεπείς σε εμπειρία οριακή διαρροή των λευκών ψυχρώ τους θεραπεύσουν σύνθετα σφραγίσματα. Μερικές φορές μπορείτε να δείτε κίτρινο-καφέ κηλίδες που περιγράφει τα περιθώρια όπου η διαρροή έχει καταγραφεί. (βλ. Σχήμα 2) yuck! Belleglass αποκαταστάσεις με συντελεστή θερμικής διαστολής στενή ομοιότητα με εκείνη των φυσικών δοντιών. Έτσι, Belleglass είναι λιγότερο επιρρεπείς σε οριακό διαρροής. Επιπλέον, είναι υψηλής αντοχής καθιστά πολύ πιο ανθεκτικό και ανθεκτικά στη θραύση από τα δύο σφραγίσματα ασήμι και πρόεδρος από την πλευρά της ψυχρής θεραπεία σύνθετα σφραγίσματα. Κατά συνέπεια, Belleglass είναι η αποκατάσταση της επιλογής για τους ασθενείς που πάσχουν από βρουξισμός (νύχτα λείανση) και μπορεί να χρειαστεί συμπληρωματική θεραπεία nightguard. Εν ολίγοις, Belleglass αποκαταστάσεις είναι άριστες.

 

Σχήμα 2 - Διαρροή Κρύα Cure Composite
 

Γιατί δεν το Ακρυλικό καεί σε τέτοιο υψηλής θερμοκρασίας;

 

Πράγματι, αυτό ήταν ένα δύσκολο τεχνικό πρόβλημα να λυθεί. Πώς μπορείτε να κρατήσετε το ακρυλικό στο σύνθετο από το κάψιμο επάνω όταν αυξηθεί η θερμοκρασία του φούρνου και η πίεση τόσο υψηλό για να πάρει μια ιδανική θεραπεία; Το κόλπο ήταν να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια μηχανή που θα εξαλείψει το οξυγόνο. Χωρίς οξυγόνο δεν μπορεί να υπάρξει καύση. Πήρε χρόνο και πολλή προσπάθεια, αλλά θριάμβευσε τεχνολογίας και μια μηχανή που αντικαθιστά presurized του αζώτου για το οξυγόνο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό, μια όμορφη κηλίδας υψηλής τεχνολογίας επίτευγμα! Τα αποτελέσματα που αποφέρει μια υπέροχη εργαστηριακή επεξεργασία αποκατάστασης.

 

 

Μπορεί Οδοντίατρος Belleglass My Place?
 
Διάθεση Belleglass συνήθως απαιτεί ένα κομμάτι των πρόσθετων εκπαίδευση λόγω της ιδιαίτερα τεχνικής φύσης της. Επίσης, το οδοντοτεχνικό εργαστήριο οι χρήσεις οδοντίατρος πρέπει να είναι σε θέση να παράγουν Belleglass αποκαταστάσεων. Αυτό απαιτεί πρόσθετη εκπαίδευση και ειδικό εξοπλισμό, που είναι λίγο ακριβό. Μια αδημοσίευτη έρευνα που έγινε πρόσφατα στο Queens της Νέας Υόρκης έδειξε ότι μόνο το 4% των οδοντιατρικών εργαστηρίων είναι "Belleglass-ικανός."Μπορείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα, καλώντας οδοντιατρικά εργαστήρια στην περιοχή σας και ζητώντας τους αν το κάνουν Belleglass αποκαταστάσεις.

 

Είναι Belleglass Αλήθεια First Class?
 
Word-of-mouth είναι καλύτερο. Ρωτήστε τους φίλους που είχαν Belleglass αποκαταστάσεις κάνει γι 'αυτούς αν είναι χαρούμενος γι 'αυτό. Οι πιθανότητες είναι εσείς θα χρειαστεί λίγες ώρες να τους ακούει τραγουδούν τους επαίνους. Belleglass είναι λειτουργική, έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ υπηρεσία και είναι αρκετά αισθητική (όμορφος). Belleglass HP και Belleglass NG (Next Generation) είναι προϊόντα της Kerr Corporation και των εμπειρογνωμόνων τους που κατοικούν είναι Albert Kabashigawa. Belleglass NG χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη τεχνολογία με βάση το BIS-GMA και ένα μίγμα αλειφατικών και ουρεθάνη ρητίνες διμεθυλακρυλική με το μικρότερο πιο ομοιόμορφη γυαλί διαθέσιμα κρυστάλλων (μόνο 3 μικρά). Belleglass είναι μέταλλο-free και ολιστική φιλικό. Έτσι, δεν έχετε να ανησυχείτε για υδράργυρο, μόλυβδο, απόπλυση, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι ασθενείς που λάμβαναν θεραπεία με ακτινοβολία στο κεφάλι και το λαιμό για τον καρκίνο είναι γενικά σε καλύτερη κατάσταση με τα μέταλλα, χωρίς οδοντικές αποκαταστάσεις.
 

Τι είναι οι καλές ειδήσεις;

 
Οι καλές ειδήσεις είναι η πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών να καλύπτει αυτή την υπηρεσία? πολλοί από αυτούς στο ακέραιο χωρίς καμία εκτός από την τσέπη σας έξοδο. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε είναι να έχουμε τον οδοντίατρό σας, αν υποθέσουμε ότι είναι σε θέση να κάνουν Belleglass, να υποβάλει εκτίμηση προεπεξεργασία για να μάθετε για ορισμένα πριν προχωρήσουμε μπροστά. Σε κάθε περίπτωση, τα τέλη για Belleglass έχουν γίνει πολύ προσιτές τιμές, λόγω της ύφεσης. Συχνά μια καλή Belleglass αποκατάσταση τοποθετείται σε μια έγκαιρη μόδα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της περαιτέρω ανάλυση σε ένα δόντι και να το αποθηκεύσετε από την υποχρέωση να έχουν ρίζα κανάλι, μετά και την κορώνα. Αυτό μεταφράζεται σε πολλά χρήματα που θα εξοικονομηθούν! Ίσως γι 'αυτό οι ασφαλιστικές εταιρείες ήθελε να πληρώσει γι 'αυτές;
 

websites counters
Send mail to Webmaster@SportsDDS.com with questions or comments about this web site.
Copyright � 2007 Michael D. Kurtz, DDS
Last modified: January 21, 2012